Om Oss

Velkommer til oss

Vi er et moderne digitalt utvikling- og markedsføringsbyrå. Vi løfter eksisterende nettbedrifter opp og frem, samtidig som vi meisler ut rom på nett til nye bedrifter og idéer.

Hvem er vi?

Vi er tre medarbeidere i Norge, med ytterligere en utvikler og en designer som utgjør vårt virtuelle team.

Vår visjon

Visjonen vår er å løfte frem bedrifter på nett. Vi ønsker å hjelpe dere med å få den oppmerksomheten dere ønsker, for så å hjelpe til med å konvertere oppmerksomhet til kroner.

Hva vi gjør

Vårt team dekker alt fra markedsføring og reklamering til nettutvikling og grafisk design. Det er når vårt team jobber sammen for dere, at vi skaper magi.

Historien vår

Historien vår startet på mange måter før stiftelsen av selskapet vårt i 2019. Helt siden Henrik og Niklas gikk på barneskolen har de hatt et øye for entreprenørskap, design og markedsføring. Det hele startet med bollesalg, import og salg av sjokolade og brus fra Litauen på barne og ungdomsskolen, og salg av nettsider og grafisk-design tjenester på videregående skole. 

Nå, som en del år er gått siden de to gikk på videregående, er deres samarbeid endelig blitt formalisert gjennom selskapet Marketin AS, som eier og driver Icesoft. Selskapet har hatt en fantastisk start siden oppstarten, og vi har allerede rukket å hjelpe en rekke mellomstore og større bedrifter til å bli mer synlig på nett.

Henrik og Niklas har nå fått flere med på laget, og de alle gleder seg til å ta fatt på å hjelpe enda flere bedrifter til å gjøre det bra på nett.

La oss oppnå suksess på 6 steg, sammen.

1. Kjennskap

Den første fasen handler om å knytte kjennskap til hverandre. Hvem er dere, hvem er vi? Vi blir kjent og ser om kjemien ligger til stede for et suksessfullt  og gjensidig fruktbart samarbeid.

2. Forarbeid

Vi får tallene på bordet. Hvem er deres målgruppe? Hvordan når vi de? Hvordan kan vi utvikle tjenestene så de skaper størst mulig effekt, og hva er det særegne ved din situasjon som vi må ta høyde for?

3. Myldring

Under fase tre slipper vi fantasien løs. Du/ dere blir også invitert til å være med på prosessen. Her er det intet press og uhyggelighet, alle ideer er velkomne.

4. Realisering

Etter at vi har kommet frem til en god fremgangsmåte, realiserer vi ideene våre. Dette er en av de mest omfattende trinnene, og tar ofte like lang tid som alle de andre sammenlagt.

5. Lansering

Under trinn 5 lanserer vi tjenestene, produktene og planene vi har jobber med. Denne fasen kan vare i lang tid, eller forekomme intermitterende frem i fremtiden.

6. Måling & justering

Både under og etter lansering vil vi måle effekten av våre satsinger, og se hvorvidt de har oppnådd det vi ønsket. Ved mer omfattende samarbeid, vil vi hele tiden måle for så å justere tjenestene våre. Det er slik vi oppnår størst effekt.

Hvorfor velge oss?

Vi er svært stolte over alt vi har oppnådd på vegne av våre kunder og partnere. Vi legger heller inn litt ekstra tid, enn for lite tid og krefter, for å sørge for at der vi leverer er av topp kvalitet.

Vi har referanser i toppklassen. Vi har hjulpet en lokal garnbutikk til å bli blant de lededne garngigantene på nett i Norge. Vi har også hjulpet et større bilfirma, europeledende leverandør av billetteringsløsninger, og mange flere!

Vi kjenner markedet, og vi går grundig til verks for også å bli enda bedre kjent med akkurat ditt segment av markedet.

Temaet vårt utfyller hverandre på en svært god måte! Når teamet vårt jobber i tandem, kan vi levere alt som skal til for å lage flotte nettløsninger og skape oppmerksomhet til din bedrift.

En satsing på en ny nettside, markedsføring eller annonsering er en investering. Og en investering skal gi en positiv avkastning. Dette er vi fullt klar over, og å oppnå dette for våre partnere er vår hovedprioritet.