Om oss

Vi er et moderne digitalt utvikling- og markedsføringsbyrå. Vi løfter eksisterende nettbedrifter opp og frem, samtidig som vi meisler ut rom på nett til nye bedrifter og idéer.

Våre verdier

Garantert resultater

Som kunde hos oss får du resultater, vi garanterer resultater når vi tar hånd om markedsføringen. Dette er et kvalitetsstempel som de færreste tørr å gi, men vi gjør det.

Lønnsomt samarbeid

Som kunde hos oss skal du tjene på et samarbeid. Vår visjon er å bygge på våre kunders suksess vi gir andre og dermed vokse i harmoni. Vår visjon er at alle våre kunder skal tjene på et samarbeid med oss, fordi da tjener vi også.

Vi vokser i takt

Vi er et ungt team med store ambisjoner for fremtiden, vi ønsker å vokse i takt med seriøse samarbeidspartnere som er klare for å stille konkurrere i sitt marked.

Sånn jobber vi

1. Kjennskap

Den første fasen handler om å knytte kjennskap til hverandre. Hvem er dere, hvem er vi? Vi blir kjent og ser om kjemien ligger til stede for et suksessfullt  og gjensidig fruktbart samarbeid.

2. Forarbeid

Vi får tallene på bordet. Hvem er deres målgruppe? Hvordan når vi de? Hvordan kan vi utvikle tjenestene så de skaper størst mulig effekt, og hva er det særegne ved din situasjon som vi må ta høyde for?

3. Myldring

Under fase tre slipper vi fantasien løs. Du/ dere blir også invitert til å være med på prosessen. Her er det intet press og uhyggelighet, alle ideer er velkomne.

4. Realisering

Etter at vi har kommet frem til en god fremgangsmåte, realiserer vi ideene våre. Dette er en av de mest omfattende trinnene, og tar ofte like lang tid som alle de andre sammenlagt.

5. Lansering

Under trinn 5 lanserer vi tjenestene, produktene og planene vi har jobber med. Denne fasen kan vare i lang tid, eller forekomme intermitterende frem i fremtiden.

6. Måling & justering

Både under og etter lansering vil vi måle effekten av våre satsinger, og se hvorvidt de har oppnådd det vi ønsket. Ved mer omfattende samarbeid, vil vi hele tiden måle for så å justere tjenestene våre. Det er slik vi oppnår størst effekt.

"Vi er helt rå, vi leverer bedre på alle områder"

Hvorfor velge oss?

Vi er svært stolte over alt vi har oppnådd på vegne av våre kunder og partnere. Vi legger heller inn litt ekstra tid, enn for lite tid og krefter, for å sørge for at der vi leverer er av topp kvalitet.

Vi har referanser i toppklassen. Vi har hjulpet en lokal garnbutikk til å bli blant de lededne garngigantene på nett i Norge. Vi har også hjulpet et større bilfirma, europeledende leverandør av billetteringsløsninger, og mange flere!

Vi kjenner markedet, og vi går grundig til verks for også å bli enda bedre kjent med akkurat ditt segment av markedet.

Temaet vårt utfyller hverandre på en svært god måte! Når teamet vårt jobber i tandem, kan vi levere alt som skal til for å lage flotte nettløsninger og skape oppmerksomhet til din bedrift.

En satsing på en ny nettside, markedsføring eller annonsering er en investering. Og en investering skal gi en positiv avkastning. Dette er vi fullt klar over, og å oppnå dette for våre partnere er vår hovedprioritet.