SEO-illustrasjon med forskjellige relevante nettelementer

Slik hjalp vi Unique Style AS med søkeordsanalyse og SEO for å klatre i Google

SEO-illustrasjon med forskjellige relevante nettelementer

Uniquestyle.no skjønte hvor viktig SEO er for organisk vekst, og tok et bra valg da de valgte å samarbeide med oss, da vi utfører en rekke skreddersydde tiltak til utrolig gode priser. 

Uniquestyle.no har i følge vårt SEO-verktøy, økt sin organiske trafikk fra søkemotorer med hele 90% etter kun 3 måneder med en skreddersydd søkeordsanalyse, og andre målrette tiltak, som optimalisering av deres nettside og produksjon av innhold. 

Hvem er Uniquestyle.no?

Unique Style AS er en bedrift, som selger møbler og interiør med bare den høyeste kvalitet, samt leverer også boligstyling.  De har også bra anmeldelser fra mange fornøyde kunder, Norge rundt. 

Nå har de valgt å inngå i et smart samarbeid med oss, noe som har økt deres organiske trafikk med 90%

Er du på utkikk etter kvalitetsmøbler til en bra pris, er Uniquestyle.no plassen for deg. 

Hva er en søkeordsanalyse?

En søkeordsanalyse er, kort fortalt, en analyse, hvor det blir utført en rekke tiltak for å kartlegge hvilke søkeord kunder søker på som er relevante for bedriften og dens vekst. 

Avanserte verktøy blir tatt i bruk for å finne og undersøke hva som er relevant for bedriften

Bruker en bedrift feil søkeord, eller søkeord som ikke er optimalisert korrekt, risikerer du å miste potensielle kunder og trafikk. Søkeordsanalysen gir oss også et innblikk i hva vi kan gjøre videre, og legger en bra grunnmur for innholdsstrategien vår når vi utfører SEO. 

Hvorfor er det viktig?

Som nevnt i paragrafen over, er en søkeordsanalyse viktig for å legge en grunnmur for arbeidet rundt SEO, og for å minske sjansen for å miste potensielle kunder og trafikk. 

En søkeordsanalyse er også viktig når man setter opp og utfører en skreddersydd innholdsmarkedsføring for våre kunder. En avansert analyse av søkeord, gir oss mye informasjon og innblikk, på hvordan vi kan skreddersy en perfekt innholdsmarkedsføring, som igjen kan øke trafikken til våre kunders nettsider. 

Søkeordsanalyse er viktig for videre arbeid

Søkefelt med en person som står foran med et forståelsesglass, seo

En søkeordsanalyse er viktig for videre arbeid med SEO. Etter en grundig søkeordsanalyse, kartlegger vi hvor synligheten på søkeordene som er i bruk ligger i dag, og ut fra det, optimaliserer vi søkeordene, så det blir sikret en høyere trafikk. 

En grundig søkeordsanalyse gir oss informasjonen vi trenger for å utføre en innholdsanalyse for våre kunder, og hjelper oss når vi produserer SEO-optimaliserte artikler for kundene vi samarbeider med. 

Hva skjer etter en søkeordsanalyse?

Etter en søkeordsanalyse blir en rekke avanserte tiltak utført. Tiltakene varierer ut fra hva kunden ønsker å betale for, men vi utfører:

Trenger du også en søkeordsanalyse? Icesoft hjelper deg!

Syns du SEO høres ut som noe du kunne fått et godt utbytte av? Vi har hjulpet mange kunder, som har blitt meget fornøyd med arbeidet som har blitt utført. Vi er sikre på at vi kan utføre mange tiltak, som vil hjelpe deg med å bli mer synlig på Google. Ta kontakt før konkurrentene dine gjør det! 

Share the Post:

Related Posts