Billigste familieabonnement for mobil i 2023

Mobiltelefoner er en essensiell del av våre liv i dagens samfunn, og det er ikke uvanlig at hele familien har en egen mobiltelefon. Å finne det beste og billigste familieabonnementet for mobil kan være en utfordring, spesielt med så mange leverandører som tilbyr forskjellige tjenester. Men det er noen enkle trinn du kan følge for å finne det beste tilbudet for din familie.

Finn ut hva dere trenger

Før du begynner å lete etter det billigste familieabonnementet for mobil, bør du finne ut hva du og din familie faktisk trenger. Her er noen ting du bør vurdere:

  • Antall personer: Hvor mange personer vil være med i familieabonnementet? Jo flere personer, jo mer sannsynlig er det at du kan få en bedre pris per person.
  • Dataforbruk: Hvor mye data bruker dere hver måned? Dette vil variere avhengig av hva dere bruker mobiltelefonene til, og hvor mye dere er på internett når dere ikke er hjemme eller på jobb.
  • Tale- og meldingsbehov: Hvor mye ringer eller sender dere meldinger hver måned? Noen familieabonnementer inkluderer ubegrenset tale og meldinger, mens andre har et begrenset antall.
  • Internasjonale samtaler: Hvis du har familie eller venner i utlandet som du ringer eller sender meldinger til, bør du vurdere om dette er inkludert i familieabonnementet.
  • Tilleggstjenester: Noen leverandører tilbyr ekstra tjenester som musikk- eller streamingtjenester, som kan være inkludert i prisen eller til en ekstra kostnad. Hvis du og din familie bruker mye av disse tjenestene, kan det være lurt å vurdere et abonnement som inkluderer dem.

Sammenlign priser og tjenester

Når du har funnet ut hva du og din familie trenger fra et familieabonnement for mobil, er det på tide å sammenligne priser og tjenester fra forskjellige leverandører. Her er noen leverandører som kan være aktuelle for å finne et godt og billig alternativ:

Telia

Telia tilbyr en rekke forskjellige familieabonnementer som kan være tilpasset for å dekke behovene til din familie. Deres billigste alternativ, Familie-abonnement 2 GB, inkluderer 2 GB data per person per måned, og koster 249 kroner per måned for 4 personer. Dette gir en total kostnad på 996 kroner per måned.

Hvis du og din familie har større databehov, kan du vurdere Telias Familie-abonnement 10 GB eller Familie-abonnement 30 GB. Disse inkluderer henholdsvis 10 GB og 30 GB data per person per måned, og koster 299 kroner og 349 kroner per måned for 4 personer.

ICE

ICE tilbyr et billig familieabonnement som inkluderer ubegrenset tale og meldinger, samt 3 GB data per person per måned. Abonnementet koster 199 kroner per måned for 4 personer, og gir en total kostnad på 796 kroner per måned.

Hvis du og din familie har større databehov, kan du vurdere ICEs Familie-abonnement 10 GB eller 20 GB. Disse inkluderer henholdsvis 10 GB og 20 GB data per person per måned, og koster 299 kroner og 399 kroner per måned for 4 personer.

Talkmore

Talkmore er en annen leverandør som tilbyr billigste familieabonnement mobil. Deres Familieabonnement inkluderer ubegrenset tale og meldinger, samt 8 GB data per person per måned. Abonnementet koster 399 kroner per måned for 4 personer, og gir en total kostnad på 1596 kroner per måned.

Hvis du og din familie har større databehov, kan du velge Talkmore sitt Familieabonnement 15 GB eller 30 GB. Disse inkluderer henholdsvis 15 GB og 30 GB data per person per måned, og koster 499 kroner og 699 kroner per måned for 4 personer.

En annen fordel med Talkmore er at de tilbyr en app som gjør det enkelt å administrere abonnementet ditt og holde oversikt over databruken til hver person i familien. Du kan også kjøpe ekstra data og tjenester direkte fra appen.

Talkmore tilbyr også en fleksibel avtale, som lar deg endre abonnementet ditt hver måned hvis du ønsker å justere databruken eller legge til eller fjerne personer fra abonnementet ditt.

I tillegg til Familieabonnementet, tilbyr Talkmore også abonnementer for individuelle brukere som inkluderer tale, meldinger og data til en rimelig pris.

Alt i alt kan Talkmore være et godt alternativ for familier som ønsker et rimelig og fleksibelt familieabonnement med tilstrekkelig data og andre tjenester. Det kan være verdt å sammenligne prisene og tjenestene til Talkmore med de andre leverandørene nevnt i denne artikkelen for å finne det beste alternativet for din familie.

Tredje trinn: Velg det beste tilbudet

Når du har sammenlignet priser og tjenester fra forskjellige leverandører, er det på tide å velge det beste tilbudet for din familie. Husk at det billigste alternativet ikke alltid er det beste alternativet for dere, så du bør velge abonnementet som passer best til dine behov.

Noen ting å vurdere når du velger et familieabonnement for mobil inkluderer:

  • Pris: Hvor mye koster abonnementet totalt for din familie hver måned?
  • Data: Hvor mye data får hver person hver måned, og vil dette være tilstrekkelig for deres behov?
  • Tale og meldinger: Hvor mange tale- og meldingsminutter inkluderes i abonnementet?
  • Tilleggstjenester: Hvis det inkluderes tilleggstjenester som musikk- eller streamingtjenester, vil disse være nyttige for din familie?

Oppsummering

Det er mange leverandører som tilbyr billig familieabonnement for mobil i 2023, og det kan være utfordrende å finne det beste tilbudet for din familie. Først bør du finne ut hva du og din familie trenger fra et abonnement, og deretter sammenligne priser og tjenester fra forskjellige leverandører.

Telia, Talkmore, Telenor og ICE er alle leverandører som tilbyr forskjellige familieabonnementer, og det kan være lurt å vurdere disse når du leter etter det beste og billigste alternativet for din familie. Husk å velge det abonnementet som passer best til dine behov og din families behov.

Share the Post:

Related Posts