Icesoft – A blog specialized in how to make money.
Read more tips on how to make money

3 ting du må være oppmerksom på når du handler med valuta

Som et utgangspunkt bør man jo aldri gjøre investeringer der man ikke har kunnskap om markedet og investeringsformen. Men alle er nybegynnere på et eller annet tidspunkt, og alle må lære en plass. Derfor vil vi her ta deg gjennom 3 ting du bør være oppmerksom på dersom du er fristet til å forsøke å starte med valutahandel. På den måten kan du gjøre deg klar til å begynne å gjøre investeringer. Les med i denne artikkelen. 

Valutahandel

Dersom du har klikket deg inn på forex trading og begynt å vurdere å handle med valuta har du allerede tatt første steg. Her vil du finne all nødvendig info om dagens kurser, svingninger i markedet og kostnader involvert. Det som er viktig når man skal handle med valuta er å også følge med på det store markedet, da det er mange ting som kan påvirke kursene. Det er viktig å følge med på det store nyhetsbildet, eksempelvis utløste krigen i Ukraina store endringer i kursen på forskjellige valutaer, og slik kan både nyheter og politikk ha innvirkninger på handelen. 

Kurs

Valutahandel handler om å sette en kurs opp mot en annen. Kursen mellom to valutaer er den som endrer seg stadig, og det er dette som er viktig å følge med på slik at man kan handle på riktig tidspunkt, og selge når det lønner seg. Dersom man ikke har noen formening om hvordan kursen har stilt seg tidligere er det også vanskelig å vite hvilke tidspunkt man burde gjøre investeringene. Dersom man handler på et ugunstig tidspunkt er ikke nødvendigvis pengene tapt, men man burde se på muligheten for å handle den mot en annen valuta igjen som kan gjøre handelen lønnsom. 

Betalingsmidler

Valutahandel er ikke nødvendigvis en solid og stabil måte å tjene penger på, men det kan være en hobby som kan gi en ekstra liten inntekt noen ganger. Du bør imidlertid aldrig handle med valuta eller gjøre andre investeringer som du ikke har råd til å tape. 

Man kan eksempelvis starte med å kjøpe australske dollar fordi den står lavt i kurs og betale med norske kroner. Deretter kan man kjøpe euro ved å betale med australske dollar fordi dette er kursen som lønner seg å benytte. Benytter man seg av denne muligheten ved å bruke forskjellige kurser som betalingsmiddel vil man se større resultat på sikt. 

Share the Post:

Related Posts